Navigare
Cosul tau

Reducere 3% la plata cu cardul online

Jucarii

Afişare 1 - 24 din 65 (3 pagini)

Vârstele fragede sunt cele în care copii au nevoie de cele mai ingenioase jucării pentru a-și putea pune la joacă imaginația care devine tot mai bogată cu fiecare zi ce trece. Jucariile dezvolta curiozitatea si abilitatile motorii.

Din dragoste pentru micii exploratori, la petite-ale.ro am adunat cele mai frumoase jucării de la cele mai cunoscute branduri din lumea-ntreagă. Petite Ale comercializeaza o gama variata de jucării pentru copii, jucarii si jocuri de rol, jucarii din lemn, papusi, jucarii pentru bebelusi, jucarii textile si jucarii pentru bebelusi.

 si jucarii de plus. 

3 criterii după care să alegi jucăriile pentru cei mici:

1. Siguranta: indiferent de vârsta copilului, siguranța jucăriilor este cel mai important criteriu la care trebuie să te gândești înainte de a face o achiziție.

2. Vârsta copilului

- atunci când sunt mici de tot copii au nevoie de jucării cât mai mari, luminoase și care scot tot felul de zgomote; odată ce mai cresc trec la stadiul în care își devoltă motricitatea.

-există anumite jucării care datează în timp: sunt simple, au un design minimalist și pot fi integrate în o mulțime de jocuri ale celor mici. Noi îți recomandăm să te îndrepți către acestea și îți promitem că nu vei regreta. Odată că le va folosi copilul tău o grămadă de timp; și în al doilea rând pentru că îl veți putea face cadou mai departe cître copii mai mici din cercul apropiat.

3. Siguranta:

Dacă ești părinte, tu îți cunoști cel mai bine copilul și nevoile sale cât este mic. De aceea și jucăriile pe care i le cumperi sau pe care vor alții să i le ofere trebuie să se potrivească personalității lor și să îi ajute și la dezvoltare în același timp.

De exemplu, dacă cel mic este introvert, un cadou potrivit ar fi jocurile de societate pe care să le joace alături de familie, prieteni sau colegi. Pe când, dacă este un copil cu prea multă energie, atunci i se potrivesc jocurile care îl țin atent pentru o perioadă mai lungă de timp.

Să alegi jucării pentru cei mici pare un lucru semi-dificil, însă dacă alegi să mergi pe variante de jucării atemporale, totul se transformă într-o căutare mult mai frumoasă.

Cumpara acum jucarii potrivite pentru copilul tau din magazinul nostru online.