Navigare
Cosul tau

Reducere 3% la plata cu cardul online

Maileg

Lumea copiilor este cea in care acestia isi petrec cel mai mult timp alaturi de jucarii si imaginatia bogata pe care o dezvolta zi de zi.

Brandul Maileg incurajeaza la visare si la joaca, exact asa cum si-a imaginat si fondatoarea acestuia.

Orice cutie de chibrituri poate sa fie un pat pentru soricei sau o ascunzatoare pentru iepurasi, iar intre animale exista doar prietenii pe care le leaga inca de mici copii.

Materialele naturale si designul minimalist au reusit sa urce jucariile Maileg in topurile preferintelor copiilor, dar si in ale parintilor deopotriva.

Visul Dorthei Mailil este acela de a crea un univers in care joaca este posibila la orice ora si mai ales la orice varsta. Tocmai de aceea toate jucariile care ies din mana ei sunt atent lucrate pana la cel mai mic detaliu care tine de hainutele cusute de mana.

Cele mai cunoscute jucarii sunt soricelul Maileg, iepurasul Maileg, casuta pentru acestia si accesoriile pentru casuta Maileg. Toate acestea sunt gandite pentru a fi folosite in lumea ludica a jocului pentru o perioada lunga de timp si, mai mult decat atat, pentru a fi lasate mostenire celor mai mici care umplu vietile familiei de fericire.

Universul nordic, pornit de aceasta data din Danemarca, poate sa ajunga in orice casa cu ajutorul acestor jucarii si accesorii gandite pentru copii si parintii din lumea-ntreaga. Simplitatea acestora da frau liber imaginatiei celor mici si astfel ei se vor plimba in universuri pe care le vor impartasi cu drag cu cei din jur.

Pe langa importanta pe care o ofera dezvoltarii creativitatii, Maileg acorda mare atentie si mediului inconjurator, folosind pentru jucariile lor doar materiale certificate si testate inainte de a ajunge pe piata pentru a nu crea niciun fel de disconfort celor mici. Mai mult decat atat, si in ceea ce priveste transportul jucariilor folosesc cele mai eco modalitati, pentru a aduce un plus de constientizare in viata reala.

Jucariile Maileg inseamna design minimalist, care indruma la visare si la joaca intr-o lume speciala.

Afişare 1 - 24 din 34 (2 pagini)