Livrare

Produsele se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta.

Transportul se asigură prin firma de curierat DPD.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 24 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de maxim 2 zile lucratoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 300 lei  se va aplica un cost de transport in valoare de 19 lei. Costul de transport se adauga la pretul produselor comandate si va fi afisat in cosul de cumparaturi, inainte de lansarea comenzii.

Beneficiati de transport GRATUIT la comenzile de minim 300 RON.

Comenzile plasate pana in ora 14:00 pleaca de la noi in aceeasi zi (luni - vineri). Comenzile plasate de vinerea ora 14.00 pana duminica vor fi predate curierului in ziua de luni.

Petite-Ale livreaza pe intreg teritoriul Romaniei. 

Politica de retur:

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Produsele comandate pot fi returnate in decurs de maxim 14 zile lucratoare de la data primirii acestora. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Dacă produsele de retur au fost insoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail: info@petite-ale.ro , unde vor specifica următoarele:

-     produsul/produsele pe care doresc să le returneze

-     motivul returului

-     opțiunea înlocuirii sau rambursării sumei

Livrarea returului se va face exclusiv prin serviciul de curierat DPD, iar toate taxele de transport vor fi suportate de cumparator. 

Nu acceptam colete cu ramburs!. Va rugam sa achitati costul returului la curier in momentul preluarii coletului de catre acesta.

Nu ne asumam raspunderea pentru colete care ajung deteriorate la noi din cauza ambalarii necorespunzatoare.

In cazul in care, la livrare, cumparatorul constata ca produsul prezinta vicii de fabricatie, cumparatorul poate cere inlocuirea acestuia sau returnarea imediata a sumelor deja incasate de noi, fara alte despagubiri. In acest scop, cumparatorul trebuie sa ne notifice in scris, prin email la info@petite-ale.ro, in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.